LIVING IN WOLUWE

Wonen op een boogscheut van Brussel, in de groene rand rond de hoofdstad? Het nieuwe residentiële project INWO in Sint-Lambrechts-Woluwe combineert bereikbaarheid met een ruim aanbod aan kwalitatieve studio’s en appartementen.

Meer weten over INWO?

studio's

1-slpk appartementen

2-slpk appartementen

3-slpk appartementen

4-slpk appartementen

WONEN IN WOLUWE

ZORGELOOS LEEFCOMFORT


Het nieuwe residentiële woonproject INWO is gelegen in een van de mooiste gemeenten van Brussel: Sint-Lambrechts-Woluwe. Het uitzonderlijke en groene karakter van deze buurt én de centrale ligging maken dit project voor u als bewoner of verhuurder interessant. Wat het aanbod betreft, kunt u kiezen uit verschillende studio’s, alsook een-, twee-, drie- en vierslaapkamerappartementen. Parkeren doet u makkelijk en veilig ondergronds. Er zijn staanplaatsen voorzien, net als een privébergruimte voor elke bewoner. Vanuit de ondergrondse parking zijn de appartementen eenvoudig bereikbaar via de lift. Verder vindt u een ruime fietsenberging op elke verdieping.

MEER WETEN OVER INWO

NATUUR OM DE HOEK

GROEN WONEN


Het uitzonderlijke en groene karakter van de buurt én de centrale ligging maken het project INWO uiterst interessant voor u als bewoner of verhuurder. De gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe onderging de afgelopen jaren een verjongingskuur. Zo ontstonden levendige buurten waar het fijn is om te wonen, voor jong en oud. Om te sporten, te spelen of te wandelen kunt u naar een van de omliggende parken, zoals het mooie Georges Henripark of het Roodebeekpark. Maar ook de binnentuin van het residentiële project is een oase van rust, waar de bewoners zorgeloos kunnen genieten van het groen.

MEER WETEN OVER DE LIGGING

 

Meer weten over INWO? Contacteer onze verkoopspartner!

078 05 20 55

info@wilinkselection.be

09 669 60 20

invest@qubrik.be

02 777 19 14

new@latouretpetit.be

 

 

Fotogallerij