Het project

Het residentiële project INWO is modern en tijdloos. Ontdek een tipje van de sluier, zowel wat het interieur als wat het exterieur betreft.

ARCHITECTUUR

STRAKKE UITSTRALING


De architecturale stijl van het residentiële complex INWO oogt modern, tijdloos en straalt rust uit. De gevelmaterialen doen het complex versmelten met de groene omgeving, alsof het er altijd al stond. Het project bestaat uit studio’s en een-, twee-, drie- en vierslaapkamerappartementen. Sommige studio’s en appartementen beschikken over een tuin, een terras of een dakterras dat uitgeeft op de bosrijke omgeving van Sint-Lambrechts-Woluwe.

De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval en creëren een gevoel van ruimte in de studio’s en appartementen.

INTERIEUR

GEVARIEERD AANBOD


Qua afwerking kunt u rekenen op mooie en duurzame materialen met een praktisch karakter. Het basiskleurenpalet bestaat uit zwart, wit en grijs en kan volgens uw smaak aangevuld en opgefleurd worden. De makkelijk te onderhouden materialen zijn een plus voor zowel bewoners als investeerders en hun huurders. De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval en creëren een gevoel van ruimte in de studio’s en appartementen.

WOONCOMFORT

HOOGSTAANDE AFWERKING


Bij het INWO woonproject staat comfort op één. Dat merkt u aan de praktische en degelijke afwerking van elke studio en elk appartement. Van pleister- tot schilderwerken, van keuken tot badkamer: alle keuzes zijn gemaakt in functie van een optimaal wooncomfort. Dankzij de kwalitatieve materialen bent u zeker van een onderhoudsvriendelijke studio of appartement.

INDELING

Een-, twee-, drie- en vierslaapkamerappartementen


In dit residentiële project vindt u een gevarieerd aanbod aan studio’s en appartementen. Elke studio en elk appartement is opgedeeld in verschillende, lichtrijke kamers waarvan de oppervlakte telkens optimaal wordt benut. Dit resulteert in een indeling die perfect aansluit op uw gezinssituatie. Hiernaast vindt u de grondplannen van de verschillende indelingen.

Fotogallerij